Područni uredi

Požari na objektima

duzs

Osječko-baranjska županija
Selci Đakovački – 12. siječnja oko 12:20 sati dojavljen požar gospodarskog objekta u Đurinoj ulici. Požar su gasila 22 vatrogasca s 5 vozila iz DVD Đakovo i Satnica Đakovačka, a intervencija je trajala od 12:25 do 15:15 sati. U požaru je izgorjela slama, svinjci i štala površine 50 m². Nema ozlijeđenih osoba.

Splitsko-dalmatinska županija
Studenci (Meštrovići) - 12. siječnja oko 11:00 sati dojavljen požar gospodarskog objekta (štala) 100 m². Požar je ugašen u 13:00 sati, a gasilo ga je 12 vatrogasaca s 3 vozila iz DVD Lovreć i Zadvarje. U požaru je izgorjela štala i sijeno. Nema ozlijeđenih osoba.

Istarska županija
Pazin – 12. siječnja oko 6:50 sati dojavljen požar stana. Zbog udisanja dima starija ženska osoba medicinski je zbrinuta u OB Pula. Požar su gasila 4 vatrogasca s vozilom iz JVP Pazin, a intervencija je trajala do 08:50 sati. U požaru je izgorio dio namještaja te su zadimljene prostorije.

Krapinsko-zagorska županija
Krapinske Toplice – 12. siječnja oko 8:30 sati dojavljen požar stambenog objekta (120 m²). U požaru je muška osoba zadobila opekline te je medicinski zbrinuta u OB Zabok. Požar je ugašen u 10:34 sati, a gasilo ga je 9 vatrogasaca s 5 vozila iz Zagorske JVP te DVD-ovi Mala Erpenja, Zabok i Krapinske Toplice. Uzrok požara i materijalna šteta utvrdit će se očevidom.

Zadarska županija
Gornje Raštane (Sveti Filip i Jakov) – 12. siječnja u večernjim satima dojavljen požar gospodarskog objekta (štala). U požaru je smrtno stradala ženska osoba. Požar su u 00:30 sati ugasili vatrogasci iz JVP Biograd i DVD Sveti Filip i Jakov (Ukupno 11/5). Policijskim očevidom utvrdit će se okolnosti stradavanja pronađene mrtve žene.

Šibensko-kninska županija
Knin – 12. siječnja oko 22:20 sati dojavljen požar stana na drugom katu stambene zgrade. Požar su u 23:34 sati ugasili vatrogasci iz JVP Knin (7/3). Gorjela je kuhinja i dio namještaja u stanu. Vatrogasci su tijekom intervencije na podu pronašli starijeg muškarca, koji je zadobio opekline po licu i ruci te je prevezen u OB Knin na daljnju medicinsku obradu. U akciji gašenja požara lakše je ozlijeđen i jedan vatrogasac (posjekotine po ruci).

Priloženi dokumenti: