Područni uredi

Požar kod NP Krka

Izvješće Vatrogasnog operativnog središta o značajnijim vatrogasnim intervencijama za 10./11. siječnja 2017. godine od 07:00 do 07:00 sati

Šibensko - kninska županija
Vatrogasni koordinator u ŽC 112 Šibenik zaprimio je u 14:57 sati dojavu o požaru otvorenog prostora u krugu NP Krka, kod Graova. Požarom je zahvaćeno oko 10 ha šaša, trstike i borove šume. U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci iz JVP Šibenik, JVP Vodice, Državne vatrogasne intervencijsle postrojbe - odjel Šibenik te DVD-a Dubravice, Skradin i Sveti Juraj Kistanje, ukupno 21 vatrogasac i 10 vatrogasnih vozila. Tijekom noći vršilo se dežurstvo. Požar je lokaliziran u 19:15 sati.

Splitsko - dalmatinska županija
ŽVOC Split zaprimio je u 16:32 sati dojavu o požaru stana u Splitu. Požarom je bila zahvaćena kuhinja i kuhinjski elementi prilikom čega su ozlijeđene dvije starije osobe. U gašenju požara sudjelovalo je šest vatrogasaca s jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Split. Požar je ugašen u 17:02 sati.

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.

Priloženi dokumenti: